×

The
Exclusive Gate

BËHU PJESË E NJË EKSPERIENCE EKSKLUZIVE UDHËTIMI!

Nisje
Mbërritje

01
Mbërritja në Terminalin Privat & Klubin Ekskluziv, TIA

02
Ndihmësi i bagazheve ju asiston me bagazhet

03
Agjenti personal ju takon ne hyrje te Terminalit

04
Check-in i bagazheve / Kontrolli i pasaportave/ Kontrolli i sigurisë

05
Shërbimi elegant në Lounge

06
Shoqërim me makinë luksoze drejt avionit

01
Shoqërim me makinë luksoze drejt Terminalit Privat

02
Ndihmësi i bagazheve ju asiston me bagazhet

03
Kontrolli i pasaportave

04
Zona Tregtare

05
Zona e Pritjes

Misioni
Ynë

Duke filluar nga data 1 Prill, për herë të parë në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës “Nënë Tereza” çel dyert “Private Terminal & Airport Exclusive Club”.

“Private Terminal & Airport Exclusive Club” ndodhet në një vend diskret, veçuar nga terminali kryesor (pranë VIP-it qeveritar), larg nga rradhët e gjata dhe të zhurmshme.

Ky Terminal është krijuar për të ofruar shërbime ekskluzive aeroportuale në një vend të vetëm (One Stop Shop), në mënyrë që të kurseni gjënë më të çmuar që keni, KOHËN.

TERMINALI PRIVAT
SALLA E MBLEDHJEVE

SALLA E PUROS

GJATË QËNDRIMIT ME NE

COVID
& PROCEDURAT SHËNDETËSORE

Në Private Terminal & Exclusive Club ne dëshirojmë që ju të ndiheni të sigurt për të udhëtuar gjatë këtyre kohërave të paprecedentë. Ne kemi përgatitur për ju të gjitha informacionet e rëndësishme të udhëtimit që ju nevojiten për ta bërë këtë proces sa më të lehtë.

Lexo më shumë